Nastup na humanitarnom koncertu

U petak 4. ožujka u sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole održan je humanitarni koncert MOBILNI = UKLJUČENI i to u sklopu humanitarne akcije koju organiziraju i provode županijska Udruga uzorne seoske žene i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom Bolje sutra Grada Koprivnice. Na koncertu se prikupljao novac za kupnju podizne rampe za potrebe osoba s invaliditetom na području Koprivničko-križevačke županije.

Na koncertu su nastupili izvođači različitih glazbenih izričaja: Mirko Švenda Žiga, Miroslav Evačić, Franjo Barić, Romana Pavliša, TS Dangube, TS Od srca do srca, Cure iz centra, Ženska klapa Viva i DIF Koprivnički Ivanec.

Predsjednica Županijske skupštine  i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić izrazila je zahvalu svim izvođačima i naglasila je koliko je važno pokazati humanost konkretnim doprinosom, a ne tek deklarativnom potporom, koja u stvarnosti izostane. Za sve koji će se koristiti podiznom rampom zahvalu organizatorima, posjetiteljima i donatorima uputila je i predsjednica Udruge Bolje sutra Marija Mraz.

Akcija traje do 9. svibnja pa pozivamo građane i pravne osobe da se pridruže i uplate donaciju na žiro-račun otvoren za ovu nakanu IBAN HR9724020061500039941.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.